Body Psychotherapy CPD radionica “Separacija i individuacija” od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu

Obavještavamo Vas da se od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu održava CPD radionica za psihoterapeute na temu: "Separacija i individuacija" u organizaciji Dugan d.o.o. za poticanje osobnih obiteljskih i organizacijskih potencijala.

Radionica će se fokusirati na psihodinamiku separacije-individuacije i na želju djeteta da se izbori za svoje želje i nametne svoju volju. Ovu razvojnu fazu karakterizira tranzicija s osnovnih na komplekse emocije a kroz radionicu će se kroz relevatne teorijske okvire, rad na pokretu i druge kreativne modalitete istražiti psihičke i somatske dimenzije dinamike separacije-individuacije u kontekstu stilova privrženosti. Radionica je namjenjena psihoterapeutima različitih terapijskih škola i usmjerenja.

Radionicu će voditi Tom Warnecke, ECP,EABP, UKCP tjelesni psihoterapeut i supervizor s dugogodišnjim iskustvom koji već 5 godina vodi razne CPD treninge iz područja tjelesne psihoterapije, odnosa u psihoterapiji i poremećaja osobnosti u ZAGREBU. Tom Warnecke je dopredsjednik United Kingdom Council for Psychotherapy i bio je pozvani gost sudionik prve međunarodne SPUH konferencije "Istine o psihoterapiji" koja se održala u Zagrebu krajem 2011 godine.

Svaki sudionik po sudjelovanju dobiva potvrdu koju potpisuje Tom Warnecke sa brojem sati CPD radionice, datumom i temom radionice.

Radionica se prijavljuje i psihološkoj komori - za sudionike koji su članovi komore.

Mjesto održavanja radionice: Dječji vrtić Šumska Jagoda, na adresi Sveti Duh 75, Zagreb

Cijena sudjelovanja na radionici je: 1230,00 kn (iznos s PDV-om)

Minimalan broj sudionika potreban za prijavu kako bi se trening održao: 12

Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi u prilogu i poslati ga na adrese: Aleksandra Stevanovic: stevanovic.aleksandra@gmail.com , ili Velimir Dugandžić: duganv@gmail.com