The Body in Supervision: A supervision training seminar with Carmen Joanne Ablack Zagreb, 21 - 23 September 2012

Trodnevna radionica za sve psihoterapeute, supervizore te edukante u psihoterapiji i superviziji koju će voditi Carmen Joanne Ablack iz Engleske. Carmen je počasna članica UKCP (United Kingdom Council for psychotherapy) najveće organizacije koja okuplja psihoterapeute različitih usmjerenja u Ujedinjenom Kraljevstvu. Carmen vodi radionice širom Europe od ranih 80 -tih i posjeduje poslijediplomsku izobrazbu iz Supervizije sa prestižnog Londonskog instituta Metanoia. Carmen je tjelesna i gestalt psihoterapeutkinja i predaje na post diplomskom programu Gestalt Centra London i bivša je trenerica širom poznatog centra za tjelesnu psihoterapiju Chiron Center iz Londona.

Linkovi: Gestalt Centar London: http://www.gestaltcentre.co.uk/index.php?page=staff-and-faculty

Chiron association for Bodypsychotherapy: http://www.body-psychotherapy.org.uk/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Det...

Counselling directory: http://www.counselling-directory.org.uk/counsellor_21661.html

U Hrvatsku dolazi zadnje dvije godine i svi koji su imali priliku sudjelovati na njenim radionicama su oduševljeni količinom znanja, strasti za prenošenjem znanja i iskustva te njenom prisutnošću i posvečenošću radu sa grupom. U svakom slučaju rijetko posebna prilika sa učenje i rad sa izuzetnom trenericom.

Trening se održava u Zagrebu od 21 do 23.09.2012. u Dj. Vrtiću Šumska Jagoda Sv. Duh 55. sa početkom u petak u 17:30., a završava u nedjelju u 14:30.

Cijena treninga je 1.300,00 kn. Svaki sudionika dobiva potvrdu o sudjelovanju sa brojem sati treninga (certificate of attendance).

VIše informacija na: http://dugan.hr/body-in-supervision-supervizijski-trening-sa-carmen-joanne-ablack/