Edukacija iz Sistemskog Gestalt Coachinga u Hrvatskoj 2016-2017

Edukacija iz Sistemskog Gestalt Coachinga u Hrvatskoj 2016-2017. – poziv na upis u petu generaciju Organizator i nositelj edukacije: Centar igw Zagreb – u suradnji sa Institutom za Integrativnu Gestalt terapiju Wurzburg Deutchland. www.igw-gestalttherapie.de

U ovom pristupu poslovnom coachingu objedinjen je koncept Gestalt terapije, savjetovanja i Gestalt organizacijskog konzaltinga, s naglaskom na sustav te metodologiju sistemskog konzaltinga i savjetovanja

Na temelju navedenih osnova polaznici stječu informacije i znanje o: •Poziciji i stavu coacha •Organizacijskom imidžu •Pragmatičnim, na akciju usmjerenim teorijama o pojedincima u institucionalnim grupama i u organizacijama. Proces rada tijekom treninga biti će usmjeren na razvoj resursa i mogućnosti.

Uvjeti za pristup treningu : •Osobe s najmanje dvogodišnjim iskustvom u savjetovanju i/ili na vodećim pozicijama; •HR stručnjaci; •Treneri, Konzultanti; •Terapeuti.

Predavanja će se odvijati na engleskom jeziku, tako da je jedan od preduvjeta dobro poznavanje engleskog jezika. Način rada: Teorijski dio treninga povezivati će se s praktičnim dijelom kroz vlastita iskustva sudionika, eksperimentalno učenje, vježbe i simulacije, te supervizijom problema/pitanja s kojima se sudionici susreću u svom radu. Rad u malim grupama – najviše 10 polaznika a minimalno 8 polaznika . Sadržaj treninga: I MODUL Prvi dojmovi Načela poslovnog coachinga i dodirne točke s ostalim oblicima savjetovanja

Stav i zadaća u poslovnom coachingu Coaching u različitim organizacijskim okruženjima II MODUL Teorijski standardi: gestalt-terapeutski i sistemski pristup Ugovor: Podjela zadataka, kontekst, dogovaranje ciljeva, ugovor s jednim ili više partnera Temeljni koncept organizacijskog savjetovanja i organizacijskog razvoja kao temelj za poslovno savjetovanje. III MODUL Metode organizacijske procjene Geštaltistički coaching proces i teorija promjene Razine dijagnosticiranja IV MODUL Razvoj različitih perspektiva kao sredstva dijagnoze Intervencijske tehnike Kako se nositi s “teškim” coaching situacijama i klijentima Evaluacija i završetak coaching procesa Završetak treninga Po završetku edukacije polaznicima će biti izdan IGW certifikat iz Coachinga.

Voditelj edukacije: SABINE ENGELMANN svoje poslovno iskustvo stjecala je kao in-house trener i konzultant za Daimler-Chrysler.

Od 1999. godine je freelance facilitator, konzultant i coach za neprofitne i profitne organizacije. Sabine je certificirani Gestalt psihoterapeut i coach, te posjeduje magisterij fakulteta za humanističke znanosti u Munchenu. Službena stranica Sabine Engelmann : www.se-coaching.de

Cijena edukacije iznosi: (14.000,00 kn + PDV) 17.500,00 kn Edukaciju je moguće platiti odjednom ili u 4 obroka. U slučaju plačanja u 4 obroka uplate je potrebno izvršiti najmanje 10 dana prije početka svakog modula. Slanjem popunjene prijavnice sudionik/ica se obvezuje na plaćanje punog iznosa i sudjelovanje u sva četri modula. Izostanak sa modula ne isključuje izuzeće od plačanja cijene cijele edukacije. Kako biste osigurali mjesto, molimo Vas da prilikom slanja prijavnice uplatite polog u iznosu od 1.000,00 kn na račun Centara igw Zagreb – Gestalt Centra Zagreb u Privrednoj banci Zagreb: IBAN: HR49 2340 0091 1106 0016 8 Prijave: Prijave se primaju na adresu e – pošte: centar.igw.zg@igw-croatia.hr Sve dodatne informacije možete dobiti na br. 091/ 111 4112

Mjesto održavanja: Zagreb Datumi održavanja edukacije: Mod I June, 24 – 26, 2016 Mod II Sept, 09 – 11, 2016 Mod III Dec, 02 – 04, 2016 Mod IV March, 10 – 12, 2017 Trening/edukacija će se održavati vikendom, s početkom u petak u 15.00h i završetkom u nedjelju u 14.30h u prostoru Centra IGW Zagreb. Srdačan pozdrav, Za Centar igw Zagreb Mr.sc.Velimir Dugandžić, prof. Certificirani psihoterapeut, coach i supervizor, ECP Punopravni član EAP- European Association for Psychotherapy Punopravni član EAGT – European Association for Gestalt Therapy Punopravni član HUSOR – Hrvatsko Udruženje za Superviziju i Organizacijski Razvoj Punopravni član DGIPH – Društva Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske Punopravni član SPUH – Saveza Psihoterapijskih Udruženja Hrvatske OIB: 66792088275, IBAN: HR49 2340 0091 1106 0016 8 Centar IGWZG registriran je rješenjem Trgovačkog suda u registarskom ulošku s MSB 080858614.

Prilozi:

Obrazac za prijavu (PDF)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)