Edukacija iz Sistemskog Gestalt Coachinga u Hrvatskoj 2015-2016. – poziv na upis u četvrtu generaciju

Edukacija iz  Sistemskog Gestalt Coachinga u  Hrvatskoj 2015-2016. – poziv na upis u četvrtu generaciju

Organizator i nositelj edukacije: Centar igw Zagreb – Gestalt Centar Zagreb u suradnji sa Institutom za Integrativnu Gestalt terapiju Wurzburg Deutchland. www.igw-gestalttherapie.de

U ovom pristupu poslovnom coachingu objedinjen je koncept Gestalt terapije, savjetovanja i Gestalt organizacijskog konzaltinga, s naglaskom na sustav te metodologiju sistemskog konzaltinga i savjetovanja.

Na temelju navedenih osnova polaznici stječu informacije i znanje o:

• Organizacijskom imidžu
  • Pragmatičnim, na akciju usmjerenim teorijama o pojedincima u institucionalnim grupama i u organizacijama.

Proces rada tijekom treninga biti će usmjeren na razvoj resursa i mogućnosti.

Uvjeti za pristup treningu :

• Osobe s najmanje dvogodišnjim iskustvom u savjetovanju i/ili na vodećim pozicijama;
  • HR stručnjaci;
  • Treneri, Konzultanti;
  • Terapeuti.

Predavanja će se odvijati na engleskom jeziku, tako da je jedan od preduvjeta dobro poznavanje engleskog jezika.

Način rada:

Teorijski dio treninga povezivati će se s praktičnim dijelom kroz vlastita iskustva sudionika, eksperimentalno učenje, vježbe i simulacije, te supervizijom problema/pitanja s kojima se sudionici susreću u svom radu. Rad u malim grupama – najviše 10 polaznika, a minimalno 8 polaznika .

Sadržaj treninga:

I MODUL

• Prvi dojmovi
  • Načela poslovnog coachinga i dodirne točke s ostalim oblicima savjetovanja
  • Stav i zadaća u poslovnom coachingu
  • Coaching u različitim organizacijskim okruženjima

II MODUL

• Teorijski standardi: gestalt-terapeutski i sistemski pristup
  • Ugovor: Podjela zadataka, kontekst, dogovaranje ciljeva, ugovor s jednim ili više partnera
  • Temeljni koncept organizacijskog savjetovanja i organizacijskog razvoja kao temelj za poslovno savjetovanje.

III MODUL

• Metode organizacijske procjene
  • Geštaltistički coaching proces i teorija promjene
  • Razine dijagnosticiranja

IV MODUL

• Razvoj različitih perspektiva kao sredstva dijagnoze
  • Intervencijske tehnike
  • Kako se nositi s “teškim” coaching situacijama i klijentima
  • Evaluacija i završetak coaching procesa
  • Završetak treninga

Po završetku edukacije polaznicima će biti izdan IGW certifikati iz Coachinga. Certifikat izdaje međunarodni Institut za Gestalt terapiju iz Wurzburg-a u Njemačkoj. Službena stranica instituta: www.igw-gestalttherapie.de

Voditelj edukacije:

SABINE ENGELMANN svoje poslovno iskustvo stjecala je kao in-house trener i konzultant za Daimler-Chrysler. Od 1999. godine je freelance facilitator, konzultant i coach za neprofitne i profitne organizacije. Sabine je certificirani Gestalt psihoterapeut i coach, te posjeduje magisterij fakulteta za humanističke znanosti u Munchenu. Službena stranica Sabine Engelmann : www.se-coaching.de

Cijena edukacije:

Cijena edukacije iznosi 14.000,00 kn.

Edukaciju je moguće platiti odjednom ili u 4 obroka od kojih svaki iznosi 3.500,00 kn.

U slučaju plaćanja u 4 obroka uplate je potrebno izvršiti najmanje 10 dana prije početka svakog modula.

Slanjem popunjene prijavnice sudionik/ica se obvezuje na plaćanje punog iznosa i sudjelovanje u sva četri modula. Izostanak sa modula ne isključuje izuzeće od plačanja cijene cijele edukacije.

Kako biste osigurali mjesto, molimo Vas da prilikom slanja prijavnice uplatite polog u iznosu od 1.000,00 kn na račun Centara igw Zagreb – Gestalt Centra Zagreb u Privredne banci Zagreb: IBAN: HR49 2340 0091 11060016 8

Prijave:

Prijave se primaju na adresu e – pošte: centar.igw.zg@igw-croatia.hr slanjem popunjenog Obrazac za prijavu SGC 2015

Sve dodatne informacije možete dobiti na br. 091/ 111 4112

Mjesto održavanja: Zagreb

Datumi održavanja edukacije:

I MODUL June 12-14.2015.

II MODUL September 11-13.2015.

III MODUL November 27-29.2015.

IV MODUL February 19-21.2016.

Trening/edukacija će se održavati vikendom, s početkom u petak u 15.00h i završetkom u nedjelju u 14.30h u prostoru Centra IGW Zagreb.