“INTRONAUT" organizira Radionicu iz analitičke psihoterapije

“INTRONAUT”-udruga za promicanje i promoviranje «rada na sebi», profesionalnog usavršavanja i kreativnosti vas poziva na

RADIONICU IZ ANALITIČKE PSIHOTERAPIJE

dr sci Velimir B. Popović, analitički psihoterapeut i docent pri Odsjeku za psihologiju na Sveučilištu Beograd i pri Međunarodnoj školi za analitičku psihologiju (ISAP) u Zurichu (više o Velimiru B. Popoviću na www.intronaut.org) održat će trodnevnu radionicu iz područja analitičke psihoterapije na temu: «DUŠA POKRETNIH SLIKA: anima i animus u filmskoj umjetnosti» petak, 7.3. (15 – 20 sati); subota, 8.3. (10 – 18 sati) i nedjelja, 9.3. (10 -18 sati)

Film je duševni (animirani) prostor u kojem se u obliku pokretnih slika stvaraju i u umjetničkoj formi oblikuju anima i animus. U radionici će se analizirati pojedini filmovi u kojima su “glavni junaci” anima i animus budući da je film medij u kojem se na sažet, slikovit i simboličan način opisuju njihova dinamika, odnos, razvoj i patološke manifestacije. Polaznici radionice će ujedno imati mogućnost raditi na analizi svojih snova od kojih će makar neki biti proizvodi anime i/ili animusa ili će s njima biti sadržajno povezani.

Radionica je namjenjena svima koji su zainteresirani za ovu temu iz perspektive Jungove analitičke psihoterapije, studentima, filmskim umjetnicima, psihoterapeutima, kao i edukatorima i edukantima različitih psihoterapijskih pravaca...

MJESTO ODRŽAVANJA: GUNDULIĆEVA 19, 1. kat (zvoniti na CIR)

CIJENA RADIONICE: 850 kn

Na radionicu se možete prijaviti na brojeve telefona: 098 91 76 575 i 091 19 76 575 ili na e-mail adresu: info@intronaut.org