Javno predavanje Kevin McCann: Coming home: Rad s LGBT klijentima

Javno predavanje – otvoreno za sve zainteresirane
Kevin McCann: Coming home: Rad s LGBT klijentima

Predavanje će se održati 30. 01. 2015., u  19:00 sati,  u dvorani VI, Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a voditelj je Kevin McCann, član GATLA-inog  edukacijskog tima (Gestalt Associates Training Los Angeles).

Cilj ovog predavanja je podržati sudionike u razumijevanju i bavljenju procesom „coming home” (kao procesa pronalaženja osobnog identiteta) umjesto društveno uvjetovanog procesa „coming out” kod osoba koje se bore s vlastitom seksualnom orijentacijom. Radionica će se baviti problemima koji se u terapijskom procesu “coming home” mogu pojaviti i kod klijenta i kod terapeuta.
Posebna pozornost obratit će se terapeutovim blokadama u terapijskom procesu te internaliziranoj homofobiji i kod klijenta i kod terapeuta. Osvještavanje tih poteškoća može postati vezivno tkivo terapijskog procesa i može biti obostrano podržavajuće u njihovom odnosu.

Kevin je rođen u  Lurganu u Sjevernoj Irskoj. Diplomirao je na University College Cork (U.C.C.) Gestalt terapiju i završio poslijediplomski studij iz Integrativnih psihoterapijskih studija.
Nakon završetka treninga na Gestalt Associate Training Los Angeles, postao je certificirani gestalt psihoterapeut, a 2011. godine i jedan od trenera GATLA-e.
Mnogo putuje, predaje o gestalt psihoterapiji, u Irskoj i izvan nje te kao gost predavač gostuje na nekoliko gestalt instituta. Akreditirani je supervisor i ima 30 godina iskustva u poslijediplomskoj edukaciji i treninzima.

Punopravni je član Irish Association of Counseling and Psychotherapy i bivši predsjednik Irskog gestalt društva. Osim što predaje i vodi radionice, Kevin također ima i privatnu praksu u kojoj radi s pojedincima i parovima. Jedan je od osnivača Irish Gestalt Training Instituta, koji nudi trening iz gestalt terapije na (postdiplomskoj) razini.

Vrijeme održavanja predavanja:  30. 01.2015., petak od 19:00-21:00
Mjesto održavanja: Dvorana VI, Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Ivana Lučića 3
Cijena predavanja:  40,00 + PDV = 50 kn po polazniku
Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se  prijavite do 15. siječnja, 2014. na e-mail info@gestaltcentarhoma.hr  ili fax  (01) 468 32 78  ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr.

U prijavi navedite:
Ime i prezime:
Broj telefona:
Adresa:
OIB:

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz  podatke za uplatu kotizacije.  Potvrda o uplati kotizacije služi kao ulaznica na predavanje.

S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj mjesta u dvorani ograničen. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.

Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78.