Lynne Jacobs, Ph.D. u Hrvatskoj! Dvodnevna napredna CPD radionica pod nazivom: „Gestalt Therapy as a relational process“

Lynne Jacobs, Ph.D. u Hrvatskoj!

Dvodnevna napredna CPD radionica:  u Zagrebu subota i nedjelja 18 i 19.05.2013. pod nazivom: „Gestalt Therapy as a relational process“

U svibnju 2013 godine u Zagrebu održati napredna radionica iz Gestalt psihoterapije u organizaciji tvrtke Dugan d.o.o. koju će voditi Lynne Jacobs, Ph.D. renomirana gestalt psihoterapeutkinja i psihoanalitička psihoterapeutkinja jedna od osnivačica Pacific Gestalt Instituta iz SAD-a. Lynne je supervizorica i trenerica na Institute of Contemporary Psychoanalysis (ICP) (http://icpla.edu/) u Los Angeles-u i na Pacific Gestalt Institute (PGI) (http://www.gestalttherapy.org/default.asp) te održava gestalt treninge širom svijeta. Lynne je trenutno jedna od vodećih gestalt psihoterapeutkinja i teoretičarka suvremene gestalt teorije i prakse. Lynne Jacob je vodeća svjetska stručnjakinja na području suvremenog relacionog pristupa u gestalt psihoterapiji poznatog pod nazivom Relational gestalt psychotherapy. Autorica je niza članaka i koatorica knjiga, a posljednja je izašla u koautorstvu sa Rich Hycner, Gary Yontefom i drugima pod nazivom „Relational Approaches in Gestalt Therapy“ (2009).

O CPD treningu prema Lyanninim riječima: „This workshop is devoted to explication of the theory and practice of working with the emotional experience of the patient (and of the therapist), in the immediacy of the on-going therapeutic relationship. The patient’s desires to grow through “meeting” the therapist as a “subject” often follow from the hightened intimacy of affective engagement. Empathic dialogue is one path to sensitive explorations on the therapeutic relationship. Every contact episode is structured along habitual or familiar modes of experience while at the same time opening onto newness. The figure/ground oscillations between old and new experience become a shared dance between therapist and patient. We will explore this dance through lecture and demonstration. I will provide some foundational ideas about relationality to support our experiential explorations“.

.Uvjet za sudjelovanje na radionici je da je sudionica/nik certificirani psihoterapeut – gestalt ili psihoanalitičkog usmjerenja ili nekog drugog usmjerenja, ili da ima završene bar dvije godine edukacije iz četverogodišnje edukacije iz psihoterapije.

Cijena radionice je 250 eura (kunska protuvrijednost prema srednjem tečaju HNB na dan uplate)

Plaćanje: Iznos je moguće platiti: a) odjednom najkasnije do 10.05.2013 a) 2 jednaka mjesečna obroka od 125 eura najkasnije do 15.4.2013. Iznos se uplaćuje na žiro račun tvrtke Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala kod ZABE Dugan d.o.o. – za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala MB 2441900 , OIB 86348113603 Zagrebačka banka d.d., ŽR 2360000-11020509 Prijave: Kako bi osigurali svoje mjesto u grupi potrebno je uplatiti polog od 125 eura (kunska protuvrijednost na dan uplate) ili cjelokupni iznos i poslati ispunjeni obrazac za prijavu koji se nalazi na web stranici www.dugan.hr Ukoliko uplaćujete polog kao rezervaciju ostatak pologa potrebno je uplatiti najkasnije do 15.04.2013.

Više informacija na:http://dugan.hr/lynne-jacobs-ph-d-u-hrvatskoj-cpd-radionica-gestalt-therapy-as-a-relational-process/