Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH organizira edukaciju pod nazivom “Kako psihoterapija može pomoći prevenciji i liječenju karcinoma? – dodatna edukacija psihoterapeuta za rad s osobama oboljelima od karcinoma”. Edukacija je namijenjena stručnjacima koji su već završili edukaciju iz nekog od psihoterapijskih pravaca u RH (udruge članice SPUH-a), a cilj je da se neophodne usluge psihoterapijskih tretmana učine dostupnima što većem broju osoba koje su oboljele i/ili su izliječene od karcinoma, kao i njihovim obiteljima te široj okolini. Nakon završene edukacije, stručnjaci-psihoterapeuti bit će osposobljeni za pružanje individualnih i/ili grupnih psihoterapijskih tretmana prilagođenih onkološkoj problematici, odnosno pružanju informacija o tome kako spriječiti pojavu bolesti za osobe u riziku, pružanju podrške u prihvaćanju i suzbijanju karcinoma za oboljele te olakšavanju povratka u svakodnevni život za osobe izliječene od karcinoma.

Edukacija započinje u rujnu 2014. godine.

Voditelji radionice: dr.sc. Irena Bezic, psihologinja i gestalt psihoterapetkinja i prim. dr.med. Jadran Morović, psihijatar i gestalt psihoterapeut

Cijena: 300 kuna

Uvjeti za prijavu i sudjelovanje: • završena edukacija iz jednog od psihoterapijskih pravaca priznatih u RH (diploma nije obavezna) • članstvo u nekoj od udruga članica SPUH-a • iskustvo u individualnom ili grupnom radu s korisnicima • prednost imaju osobe kojima će edukacija pomoći u svakodnevnom profesionalnom radu

Prijave traju do 07. srpnja 2014. g. te vas molimo za pravovremenu prijavu jer je broj sudionika ograničen. OBAVEZNO ISPUNITI PRIJAVNICU i poslati na e-mail: mustulica.spuh@gmail.com

Više informacija o samoj edukaciji i načinu prijave te prijavnicu možete pronaći na http://Najava edukacije – Kako psihoterapija može pomoći prevenciji i liječenju karcinoma?

Projekt „Kako psihoterapija može pomoći prevenciji i liječenju karcinoma? – dodatna edukacija psihoterapeuta za rad s osobama oboljelima od karcinoma“ sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo.