Poziv na internacionalni i interdisciplinarni Kongres na temu: “Suvremenost, svjesnost, etika, psihoterapija”; 18. - 20. rujan/septembar, 2015. Kino Europa, Zagreb

European Accredited Psychotherapy Training Institute – Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta u suradnji sa Intronaut Zagreb

18. - 20. rujan/septembar, 2015. Kino Europa, Zagreb, Hrvatska

Drage kolege, čast nam je i zadovoljstvo Vas pozvati da zajedno u okviru teme «Suvremenost, svjesnost, etika, psihoterapija» otvorimo prostor za diskusiju i istraživanje načina bivanja zajedno, kao i načina odgovornog odgovaranja pojedinca na izazove u društvu danas. Ovo istraživanje želimo realizirati prvenstveno iz perspektive psihoterapije, ali kompleksnost ove teme otvara prostor za uključivanje i drugih pravaca, kao što su filozofija, etika, suvremena umjetnost, fizika... Kongres će se održati u Zagrebu, Hrvatska od 18. do 20. rujna/septembra, 2015. godine u Kinu Europa i u nekoliko

Galerija suvremene umjetnosti u centru Zagreba. Molimo Vas da svoj dolazak na Kongres potvrdite najkasnije do rujna/septembra 2014. na info@intronaut.org Ukoliko ste zainteresirani da sudjelujete u realizaciji ovog Kongresa, bilo kroz predavanje i/ili održavanjem radionice, molimo Vas da nam najkasnije do 31. prosinca/decembra, 2014. pošaljete svoje radove, odnosno naziv i koncept radionice i kratku biografiju na info@intronaut.org

Za sva događanja tijekom Kongresa (plenarna predavanja, radionice i «chewing-time» bit će osigurano simultano i konsekutivno prevođenje s engleskog na hrvatski i s hrvatskog na engleski. Organizacijski odbor Kongresa pokrit će Vaše troškove putovanja i organizirat ćemo Vam ugodan smještaj u hotelu u blizini centralnog mjesta održavanja Kongresa. Osigurat ćemo Vam i skromni honorar za predavanje, odnosno održavanje radionice.

Radujemo se susretu i druženju s Vama u Zagrebu! Dr sci Lidija Pecotić – EAPTI - GPTIM predsjednica Organizacijskog odbora Kongresa i Organizacijski odbor – Sandra Grubić i Tajana Pavić (Intronaut)