Poziv na sastanak: Strateški plan razvoja DGIPH-a

Poštovane članice i članovi DGIPH!

Pozivamo Vas na sastanak koji ima za cilj izradu strateškog plana razvoja DGIPH.

Sastanak će se održati u utorak 11.12.2012. u 20:00 sati u prostoru Homa d.o.o. Kamenjak - prostor od Jasenke Pregrad.

Hvala Jasenki na ustupanju adekvatnog prostora za rad i promišljanje o razvoju DGIPH.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak i da ukoliko je moguće dođete malo prije 20:00 h kako bi krenuli sa radom i završili cijeli proces u 120 minuta.

Proces i diskusiju vodit će Ljiljana Bastajić u formi "Communologe" kratkim uvodnim pojašnjavanjem i uputama - a po potrebu uključiti i asistente (Imago edukante). Kako to da krećemo sa strateškim planiranjem i definiranjem smjera razvoja DGIPH? Možda se pitate? hmm :) Nakon što smo prije ljeta održali javnu raspravu o vrijednostima DGIPH i nekoliko sastanaka UO DGIPH zaključili smo da je naj jasniji način da sebi odredimo smijer razvoja i prioritete, te korake kojima se krećemo, izrađivanje i definiranje strateškog plaa razvoja Društva Gestalt i Integrativnih psihoterapeuta Hrvatske. Rezultat javne rasprave o vrijednostima DGIPH koja je održana prije ljeta ove godine ( hvala svima koji su se odazvali pozivu i sudjelovali) je definiran kroz 13 točaka vrijednosti - koje su objašnjene i razjašnjene te oko kojih smo se usuglasili svi koji smo bili na raspravi.

Svi koji žele sudjelovat u strateškom planiranju, a nisu iz Zg mogu unaprijed najaviti da bi sudjelovali putem skype-a i kontaktirati predsjednika mailom kako bi se osigurali uvijeti za sve na vrijeme.