Poziv za sudjelovanje na radionici pod nazivom Mogućnosti rada sa snovima u individualnom i grupnom radu

P O Z I V za sudjelovanje na radionici pod nazivom MOGUĆNOSTI  RADA SA SNOVIMA U  INDIVIDUALNOM I GRUPNOM RADU

Rijeka, 11.10. 2014. godine u 10,00 sati,
Ustanova ASK RI, Ive Marinkovića 7/I

Ustanova za savjetovanje i komunikaciju ASK RI organizira cjelodnevnu radionicu za psihologe u vrtićima, školama, institucijama i udrugama kao i za druge stručnjake iz područja  pomagačkih djelatnosti  ( pedagozi, defektolozi, teolozi, socijalni pedagozi, socijalni radnici...) koji svoj rad s djecom i odraslima, pojedincima i grupama, žele obogatiti novim kreativnim tehnikama.

Radionicu će voditi:

Lahorka Jurčić, dipl. psiholog i geštalt -  psihoterapeut
Tanja Stanić Brdar, psiholog-psihoterapeut ( ravnateljica Ustanove za savjetovanje i komunikaciju ASK RI )

Tijekom radionice saznat ćete kako su snove interpretirali u starim civilizacijama, zbog čega su snovi nezaobilazni u svijetu mitova i bajki, na koji su način važni u židovsko-kršćanskoj tradiciji. Istraživat ćemo psihološku dimenziju snova, posebno tehnike i načine rada sa snovima u različitim psihoterapijskim pravcima. U iskustvenom dijelu radionice sudionici će uvježbati različite specifične tehnike rada sa snovima. Istražit ćemo način grupnog rada sa snovima u iskustvenoj grupi i različite mogućnosti primjene (u preventivnim programima, grupama podrške, kreativnim grupama i sl.)

Radionica traje do 18,00 sati sa stankom  za ručak od 13,00 do 14,30 sati.
Kotizacija iznosi 400 kn.
Radionica je prijavljena Hrvatskoj psihološkoj komori radi bodova za stručno usavršavanje.
Broj sudionika je ograničen. Prijave traju do 6.10.2014. na e-mailove:
lahorka.jurcic@gmail.com ( tel. 091/5330294)
tanja.stanicbrdar@gmail.hr ( tel. 091/3333113)