Pripremne radionice za upis prve godine gestalt psihoterapije u organizaciji Centra IGW Zagreb

Pozivamo Vas na pripremne radionice za upis prve godine gestalt psihoterapije u organizaciji Centra IGW Zagreb!

S ulaskom u Europsku uniju u srpnju 2013 osnovan je «Centar IGW Zagreb» kao legitimni predstavnik IGW (Institut za integrativnu gestalt terapiju Wurtzburg)programa za Hrvatsku. Sličnu organizacijsku formu IGW ima u Austriji (IGWien), Švicarskoj i Boliviji. IGWien surađuje sa Sigmund Frued Univerzitetom (SFU) u Beču, jedinim sveučilištem u Europi koje ima program B.A. iz osnova psihoterapije i kasnije M.A. iz pojedinih psihoterapijskih modaliteta. IGW- program je u tom okviru prihvaćen kao «edukacija iz gestalt terapije».

IGW program priznat je od strane EAGT-a (European Association of Gestalt Therapy) te certifikat ovog programa omogućava dobivanje europskog certifikata iz psihoterapije (ECP).

Program IGW-a možete vidjeti na stranici: http://www.gestalt-drustvo.hr/content/edukacija

Smisao pripremnih radionica je upoznavanje zainteresiranih s principima gestalt psihoterapije, upoznavanje voditelja s polaznicima te međusobno upoznavanje budućih polaznika. Za polaznike one predstavljaju i mogućnost iskustvenog doživljaja gestalt psihoterapije. One nikoga ne obavezuju na daljnju edukaciju, ali onima koji se odluče za daljnju edukaciju priznaju se kao prva edukacijska radionica.

Nova edukacijska grupa bit će 12 generacija u edukaciji, koju od 1996. godine zajedno vode: dr.sc. Irena Bezić, klinički psiholog - psihoterapeut ECP, savjetovalište "Idemo dalje" prim. dr.med. Jadran Morović, psihijatar - psihoterapeut ECP, Dom zdravlja Zagreb - Centar

Cijena svake pripremne radionice, koju zajedno vode Irena i Jadran, iznosi 700 kn (Centar IGW Zagreb oslobođen je plaćanja PDV-a).

Pripremne radionice održat će se 22.-23.02.2014. i 10.-11.05. 2014.

Nakon pripremnih radionica planirana je prva „prava“ radionica koja će se održavati od 6. do 8. lipnja.2014. Radionice se održavaju u prostorima Centra IGW Zagreb, Baruna Trenka 1, Zagreb.

Molimo zainteresirane da se jave na e-mail:  centar.igw.zg@igw-croatia.hr ili centar.igw.zg@gmail.com