Radionica: "Arts Psychotherapy with Children and Adolescents", 20 i 21.09.2014. u Zagrebu

Dvodnevna  radionica „Arts Psychotherapy with Children and Adolescents“ koja će se održati 20 i 21.09.2014. u Zagrebu

Radionicu će voditi Avi Goren Barr PhD. iz Tel Aviva, Izrael www.dravigb.com

Radionicu organizira tvrtka Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala iz Varaždina, www.dugan.hr

Trajanje radionice: subota i nedjelja od 10:00 do 17:00

Radionica će se odvijati na Engleskom jeziku uz prevođenje prema potrebi.

Cijena radionice je 1.400,00 kn

Maksimalan broj sudionika je 20, a minimalan 14.

Uvjet za sudjelovanje: U edukaciju se mogu uključiti svi završeni stručnjaci i studenti ( studenti 3 godišnjih i petogodišnjih programa navedenih struka) iz područja bihevioralnih znanosti koji se bave savjetodavnim i terapijskim radom u svom poslu (psiholozi,socijalni radnici, logopedi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, radni terapeuti, psihijatri, pedagozi kao i psihoterapeuti, coachevi i supervizori). Svaki sudionik nakon završetka radionice dobiva certifikat osudjelovanju.

Prijava na radionicu: slanje Obrazac za prijavu ART psychotherapy with C&A 092014 na e-mail arttherapydugan@gmail.com

O sadržaju radionice Avi Goren Bar PhD. : This two days workshop, September 20-21, 2014 will teach the theory, approach and techniques for Arts Psychotherapy with Children and Adolescents. Workshop will cover profoundly the following issues: The child in its significant human environment relevant to psychotherapy. The therapeutic contract in therapy with children & adolescents The use of art, movement, music and psychodrama in child and adolescent’s therapies The application of Gestalt Therapy principles in Arts Therapy with Children and Adolescents. Crucial Jungian concepts for the deep understanding of Children and Adolescents therapy. The workshop will supply relevant bibliography and articles, will present therapeutic games and clinical cases.

Za sve informacije slobodno kontaktirate na 091 1114112 ili na mail arttherapydugan@gmail.com.