Radionica Kevina McCanna: Coming home: Rad s LGBT klijentima

Kevin McCann: Coming home: Rad s LGBT klijentima

Radionica se održava 31. 1. - 1. 2. 2015. u Zagrebu, a voditelj je Kevin McCann, član GATLA-inog  edukacijskog tima (Gestalt Associates Training Los Angeles).

Cilj ove radionice je podržati sudionike u razumijevanju i bavljenju procesom “coming home” (kao procesa pronalaženja osobnog identiteta) umjesto društveno uvjetovanog procesa „coming out” kod osoba koje se bore s vlastitom seksualnom orijentacijom. Radionica će se baviti problemima koji se u terapijskom procesu “coming home” mogu pojaviti i kod klijenta i kod terapeuta.

Posebna pozornost obratit će se terapeutovim blokadama u terapijskom procesu te internaliziranoj homofobiji i kod klijenta i kod terapeuta. Osvještavanje tih poteškoća može postati vezivno tkivo terapijskog procesa i može biti obostrano podržavajuće u njihovom odnosu.

Kevin je rođen u  Lurganu u Sjevernoj Irskoj. Diplomirao je na University College Cork (U.C.C.) Gestalt terapiju i završio poslijediplomski studij iz Integrativnih psihoterapijskih studija.

Nakon završetka treninga na Gestalt Associate Training Los Angeles, postao je certificirani gestalt psihoterapeut, a 2011. godine i jedan od trenera GATLA-e.

Mnogo putuje, predaje o gestalt psihoterapiji, u Irskoj i izvan nje te kao gost predavač gostuje na nekoliko gestalt instituta. Akreditirani je supervizor i ima 30 godina iskustva u poslijediplomskoj edukaciji i treninzima.

Punopravni je član Irish Association of Counseling and Psychotherapy i bivši predsjednik Irskog gestalt društva. Osim što predaje i vodi radionice, Kevin također ima i privatnu praksu u kojoj radi s pojedincima i parovima. Jedan je od osnivača Irish Gestalt Training Instituta, koji nudi trening iz gestalt terapije na (postdiplomskoj) razini.

Vrijeme održavanja radionice:  31. 1. - 1. 2. 2015., subota od 9:00 do 18:00 sati (s dvosatnom pauzom za ručak) i nedjelja od 9:00 do 16:00 sati.
Mjesto održavanja: Gestalt centar Homa, Kamenjak 1, Zagreb.
Cijena radionice:  1200,00 + PDV = 1.500 kn po polazniku.

Radionica će se održavati na engleskom jeziku.

Osim radionice biti će organizirano i javno predavanje, a o njemu ćete biti naknadno obaviješteni.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se  prijavite do 23. prosinca, 2014. na e-mail info@gestaltcentarhoma.hr  ili fax  (01) 468 32 78  ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr

U prijavi navedite:
·         Ime i prezime:
·         Broj telefona:

·         Adresa:

·         OIB:

·         Radno mjesto i struka:
·         Obrazovanje iz psihoterapije – koji smjer i koji stupanj u obrazovanju

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz  podatke za uplatu kotizacije.

S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj sudionika u grupi ograničen na 16. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.

Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78.