Radionica u organizaciji Gestalt Centra Homa: „Kako raditi sa sramom?"

GESTALT CENTAR HOMA vas poziva na radionicu „KAKO RADITI SA SRAMOM?“ namijenjenu psihoterapeutima i edukantima psihoterapije

Cilj ove radionice je senzibilizirati psihoterapeute za temu srama koje se javlja u terapiji. Sram je u terapiji često zanemarivana pojava iako može značajno utjecati na dinamiku odnosa između terapeuta i klijenta. Isto tako, sram se nalazi u srži mnogih poteškoća s kojima nam klijenti dolaze. U ovoj radionici ćemo se kroz isprepletanje teorije i iskustvenog rada, baviti pitanjima kako prepoznati sram, što mi kao terapeuti moramo znati o njemu i kako raditi sa sramom na gestaltistički način.

Voditelj radionice je Tomaž Flajs, koji posjeduje EAP European Certificate of Psychotherapy i redovni je član EAGT-a. Također posjeduje GATLA certifikat kao i GPTI (Gestalt Psychotherapy and Training institute from Great Britain) diplomu iz gestalt psihoterapije. Predsjednik je Slovenskog društva za gestalt psihoterapiju - SLOGES i podpredsjednik Slovenske krovne udruge za psihoterapiju (SKZP). Suosnivač je GITA- e, Instituta za gestalt terapiju u Ljubljani, gdje radi kao gestalt psihoterapeut, supervizor i trener. Također vodi treninge u inozemstvu: u Austriji, Hrvatskoj, Gruziji i Rusiji. Piše članke o gestalt psihoterapiji među kojima su: „Men and Shame“, „Political Dimensions of Psyshotherapy i „Working with Metaphors in Gestalt Therapy“ izdani u Slovene review for psychotherapy Kairos.

Vrijeme održavanja radionice: 15. i 16. 03. 2014., subota od 9 – 19 sati (s dvosatnom pauzom za ručak) i nedjelja od 9 – 15 sati.

Mjesto održavanja: Gestalt centar Homa, Kamenjak 1, Zagreb. Cijena radionice: 1 000,00 kn po polazniku.

Ukoliko ste zainteresirani, molim Vas da se prijavite do 07. ožujka 2014. na e-mail gestalt.centar.homa@gmail.com ili fax (01) 468 32 78 ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr.

U prijavi navedite: • Ime i prezime: • Broj telefona: • E-mail: • Radno mjesto i struka: • Obrazovanje iz psihoterapije – koji smjer i koji stupanj u obrazovanju:

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz podatke za uplatu kotizacije. S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj sudionika u grupi ograničen na 18. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.

Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78. Veselimo se vašem dolasku.