Radionica u organizaciji Gestalt centra Homa „Kako raditi sa sramom?“

Zbog velikog interesa prošle godine, a malo raspoloživih mjesta  Gestalt centar Homa   ponovno organizira radionicu  „Kako raditi sa sramom?“  namijenjenu psihoterapeutima i edukantima psihoterapije.

Radionica se održava 29. i 30.11.2014. u Zagrebu, a voditelj je Tomaž Flajs, član GATLA-inog  edukacijskog tima.

Cilj ove radionice je senzibilizirati psihoterapeute za temu srama koje se javlja u terapiji. Sram je u terapiji često zanemarivana pojava iako može značajno utjecati na dinamiku odnosa između terapeuta i klijenta. Isto tako, sram se nalazi u srži mnogih poteškoća s kojima nam klijenti dolaze. U ovoj radionici ćemo se kroz isprepletanje teorije i iskustvenog rada, baviti pitanjima kako prepoznati sram, što mi kao terapeuti moramo znati o njemu i kako raditi sa sramom na gestaltistički način.
Voditelj radionice je Tomaž Flajs,  koji posjeduje EAP European Certificate of Psychotherapy i redovni je član EAGT-a. Također posjeduje GATLA certifikat kao i GPTI (Gestalt Psychotherapy and Training institute from Great Britain) diplomu iz gestalt psihoterapije. Predsjednik je  Slovenskog društva za gestalt psihoterapiju -  SLOGES i podpredsjednik Slovenske krovne udruge za psihoterapiju (SKZP). Suosnivač je GITA- e, Instituta za gestalt terapiju u Ljubljani, gdje radi kao gestalt psihoterapeut, supervizor i trener. Također vodi treninge u inozemstvu: u Austriji, Hrvatskoj, Gruziji i Rusiji. Piše članke o gestalt psihoterapiji među kojima su: „Men and Shame“, „Political Dimensions of Psyshotherapy i „Working with Metaphors in Gestalt Therapy“ izdani u Slovene review for psychotherapy Kairos.

Vrijeme održavanja radionice:  29. i 30. 11. 2014., subota od 9:00 do 19:00 sati (s dvosatnom pauzom za ručak) i nedjelja od 9:00 do 15:00 sati.

Mjesto održavanja: Gestalt centar Homa, Kamenjak 1, Zagreb.

Cijena radionice:  1000,00 kn po polazniku.

Ukoliko ste zainteresirani, molim Vas da se  prijavite do 13. studenog, 2014. na e-mail info@gestaltcentarhoma.hr  ili fax  (01) 468 32 78  ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr. U slučaju da nakon roka prijave bude još slobodnih mjesta, javiti ćemo vam putem naše web i facebook stranice.

U prijavi navedite:
Ime i prezime:
Broj telefona:
Radno mjesto i struka:
Obrazovanje iz psihoterapije – koji smjer i koji stupanj u obrazovanju

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz  podatke za uplatu kotizacije.

S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj sudionika u grupi ograničen na 18. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.
Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78.