SISTEMSKE KONSTELACIJE (POREDAK LJUBAVI)

“INTRONAUT”-udruga za promicanje i promoviranje «rada na sebi», profesionalnog usavršavanja i kreativnosti u suradnji sa GTPIM (Gestalt Training Program Institute Malta) vas poziva na radionicu :

SISTEMSKE KONSTELACIJE (POREDAK LJUBAVI)

koje će voditi: DR SCI LIDIJA PECOTIĆ SA GTPIM

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI U PONEDJELJAK, 8. SRPNJA 2013. OD 12 DO 19 SATI u prostoru udruge “KRIJESNICA”, PRILAZ GJURE DEŽALIĆA 50

CIJENA: 500,00 KN PRIJAVE

PITANJA I INFORMACIJE NA www.intronaut.org info@intronaut.org 098 91 76 575 I 091 19 76 575 grupa je otvorena za sve zainteresirane, a oni koji dođu nisu obvezni raditi svoje radove, niti učestvovati u radovima drugih

Lidija Pecotić ima bogato iskustvo rada u oblasti sistemskih konstelacija i tome pristupa veoma odgovorno i obzirno, tako da nitko neće otići, a da ostane sa nečim "otvorenim" i/ili nejasnim... Edukaciju je završila kod Berta Helingera i ima status terapeuta i trenera iz sistemskih konstelacija. dr sci Lidija Pecotić je klinička psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja i edukatorica