"Svjesnost selfa kroz integracije self-skulpura u gestalt terapiji”

Pozivamo vas na dvodnevnu gestalt radionicu:

"Svjesnost selfa kroz integracije self-skulpura u gestalt terapiji”

Voditeljice:

Mr. Snezana Andreeva ECP,ECGT klinička psihologinja i Lidija Popčeva ECGT, psihologinja iz  Makedonije 5 i 6.12.2015. Zagreb

Sve ovo se krece u smjeru osvještavanja vlastitog  funkcioniranja, održavanja i uspostavljanja osobnog  balansa. Osoba je u ravnoteži kada je integrirana, kada je u kontaktu sa sobom, u dobrom kontaktu sa drugim osobama i ima dobre odnose sa sobom i drugima. Kroz kontakte sa sobom, svojim aspektima preko art ekspresije i korištenja papira kao materijala za skulpturu proširit će stupanj svjesnosti vlastite  integracije.

Voditeljice radionice:

Mr. Snežana Andreeva, klinički psiholog, Gestalt psihoterapeutkinja, trener i supervizor u TI GESTALT CENTER Mladen Kostika, ASPEKTI Skoplje i Gestalt Centar Beograd. Psihoterapeut u prvom Obiteljskom Centru za nasilje u obitelji. EAGT certifikat, licenca psihoterapije iz komore psihologa u Makedoniji, član EAP, EMDR terapeut. Više od 2000 seansa individualni rad s klijentima i više od 700 održanihpsiholoskih radionica

Lidija Popceva, Gestalt terapeut, trener i supervizor u TI GESTALT CENTER Mladen Kostika, ASPEKTI Skoplje i Gestalt centra Beograda u Beograd, EAGT certifikat, licence psihoterapije od komore psihologa iz Makedonije, član EAP, član Izvršnog odbora Makedonske Udruge za psihoterapiju (MPA), sudionica u raznim projektima u području mentalnog zdravlja i prevencije. Dugogodišnje iskustvo u individualnoj i grupnoj psihoterapiji i savjetovanju

Uvijet za sudjelovanje na radionici:

U radionicu se mogu uključiti gestalt psihoterapeuti ili studenti gestalt psihoterapije te svi završeni stručnjaci i studenti ( studenti 3 godišnjih i petogodišnjih programa) iz područja bihevioralnih znanosti koji se bave savjetodavnim i terapijskim radom u svom poslu (psiholozi,socijalni radnici, logopedi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, radni terapeuti, psihijatri, pedagozi kao i psihoterapeuti, coachevi i supervizori). Svaki sudionik nakon završetka radionice dobiva certifikat o sudjelovanju kojeg izdaje tvrtka Dugan d.o.o..

Maksimalan broj sudionika:20

Prijava na radionicu:

Slanje popunjenog prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici dugan.hr pod izbornikom Novosti na e mail adresu: duganv@gmail.com

Ili slanjem popunjenog i skeniranog prijavnog obrasca koji se nalazi  i u prilogu ove brošure na e mail: duganv@gmail.com

Mjesto odvijanja radionice:

Zagreb

Trajanje radionice:

Subota: od 9:00 do 18:00

Nedjelja: od 9:00 do 18:00

Cijena radionice:

1.200,00 kn

Plativo u dva obroka (po 600,00 kn, prvi do 25.11.2015 a drugi do 4.12.2015) ili jednokratno.

Iznos se uplaćuje na račun tvrtke Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala kod

ZABE - Dugan d.o.o. – za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala OIB 86348113603

Zagrebačka banka d.d., ŽR 2360000-11020509

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail duganv@gmail. ili na web stranicama www.dugan.hr ili na 091 1114112.

Vidimo se na radionici i srdačan pozdrav!

Za Dugan d.o.o:

mr.sc.Velimir Dugandžić, ECGT,ECP

Certificirani psihoterapeut i supervizor

Punopravni član EAP- European Association for Psychotherapy

Punopravni član EAGT – European Association for Gestalt Therapy

Punopravni član HDSOR – Hrvatsko Društvo za Superviziju i Organizacijski Razvoj

Punopravni član DGIPH – Društva Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske

Punopravni član SPUH – Saveza Psihoterapijskih Udruženja Hrvatske

P R I J A V N I C A ZA RADIONICU

"Svijesnost selfa kroz integracije

self-skulpura u gestalt terapiji”

Ime, prezime i zvanje

Radno mjesto/studij

Datum rođenja

Naziv tvrtke/fakulteta

Dosadašnje edukacijsko iskustvo

Mob.

Svi podaci navedeni u prijavi koriste se isključivo unutar Tvrke Dugan d.o.o. i strogo su povjerljive prirode.

Popunjeni obrazac potrebno je poslati  na e-mail( skenirani dokumenati): duganv@gmail.com

DATUM_______________________________

POTPIS________________________________