Tribina Direktno: "Ovisnosti: Navučeni na kocku"

Pozivamo Vas da nam se pridružite na prijeljetnoj tribini Direktno!

Na tribini ćemo se baviti temom: “OVISNOSTI: Navučeni na kocku”, gošća tribine: dr.sc. Dora Dodig, prof. socijalna pedagoginja; Odsjek za poremećaje u ponašanju, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet; suradnica na projektu “Kockanje mladih u Hrvatskoj”, doktorirala na temi “Obilježja kockanja mladih i odrednice štetnih psihococijalnih posljedica”, uz projekciju dokumentarnog filma: DIREKT: Spasi me u zadnjoj minuti (FadeIN).

Tribina će se održati u ponedjeljak 16.06.2014. u 19 sati u Savjetovalištu “Luka Ritz”, Fabkovićeva 1/3 (kod Suvaga).

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, potrebno je potvrditi svoj dolazak na e-mail adresu: lana.savjetovaliste@gmail.com

Ciklus tribina Direktno 2013-2014

Tribine za mlade Direktno prilika su za otvaranje važnih društvenih tema, kritičko promišljanje i aktivno sudjelovanje mladih u izgradnji zdravijeg društva. Bavit ćemo se temama unutar četiri šira područja: nasilje među mladima, ovisnosti, građanski aktivizam, te spol, rod i seksualnost. Gosti svake tribine bit će poznati stručnjaci koji će svojim predavanjem ponuditi okvir za razmišljanje i zajednički razgovor.

Kontakt: Lana Penezić Savjetovalište “Luka Ritz”

tel: 01 888 5440, 888 5441

e-mail: lana.savjetovaliste@gmail.com